Cart
You have no items in your shopping cart

Vegan CHCO Chocolade

Vegan CHCO  Chocolade

Jaaaa, eindelijk! Heerlijke chocolade, gemaakt van de beste cacaobonen en zónder dierlijke ingrediënten = de lekkerste VEGAN CHCO chocolade! In 2004 bedacht chocoladechef Toussaint de Hotchocspoon in zijn eerste chocoladewinkeltje. Hij wilde de juiste hoeveelheid chocolademelk creëren voor 1 persoon en kwam na vele malen proberen tot de perfecte oplossing! Dit viel erg in de smaak met als gevolg dat er heel veel smaken - ondertussen meer dan 60! - werden gemaakt. Niet alles is vegan, maar heel veel ook wel! Speciaal voor jou, zodat jij nu ook ongestoord kunt genieten van heerlijke veganistische warme chocolademelk. Om de dag mee te beginnen, als afsluiter van de week of omdat het gewoon weer eens tijd is voor heerlijke chocolade, want een echt excuus hebben we hier niet voor nodig.. ;) Bekijk hieronder de smaken.

 

1. Vegan Delight - 2. 0% Gluten 0% Dairy 100% Taste - 3. 99% Low Sugar -  4. 85% -  5. 72% -  6. Espresso
7. Brownie - 8. Hazelnut Caramel - 9.Salty Caramel - 10. Black Forest - 11. Ginger and Lemongrass 
12. Orange Cointreau - 13. Gin Lemon - 14. Irish Whisky - 15. Cognac - 16. Winter Wonderland 

 

Wil je genieten van een heerlijke CHCO fondue en niet nadenken over de ingrediënten die erin zitten? 
Dan hebben wij drie heerlijke smaken vegan chocfondues voor jou! Serveer er vers fruit, heerlijke koekjes en marshmallows bij en genieten maar! Gemaakt van de beste pure chocolade, jummie!
Klik hier voor de vegan chocfondues.

Een jarige vriend(in) die een heerlijke chocoladebar kan waarderen, maar wel vegan is? 
No worries! Wij hebben twee mooie en vooral lekkere CHCO chocbars die 100% vegan zijn. Een kleine variant en een megagrote variant voor de échte liefhebber. Super als cadeau! Klik hier voor de vegan chocbars.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »