Ihr Warenkorb
Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

Vacature - bedrijfsbeheerder

Fulltime bedrijfsbeheerder gezocht met hart voor chocolade en koffie.

In ons gezellige chocolade café in Haarlem zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe bedrijfsbeheerder die houdt van de horeca en het heerlijk vindt om te verwennen. 

Je bent de drijvende kracht binnen deze Chocolate Company vestiging en verantwoordelijk voor het succes van de Chocolate Company-formule op deze locatie. Je ziet toe op de vestiging, de medewerkers, de kwaliteit en de service. Als bedrijfsbeheerder zorg jij ervoor dat elke gast met een glimlach de zaak weer verlaat. Je werkt samen met een enthousiast team en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jou taken zijn onder meer het schoonhouden van de vestiging, het selecteren en aansturen van je collega's, het verzorgen van de personeelsplanningen, het toezien op het naleven van de veiligheidsvoorschriften, het geldverkeer beheren, het voorraadbeheer, het doorgeven van bestellingen aan vaste leveranciers, het zorgen voor een goede werksfeer en de beste service verlenen aan onze gasten.

Heerlijke chocolade van eerlijke chocolade

Chocolade van Chocolate Company is kort en duidelijk te omschrijven; kwaliteitschocolade die je elke keer weer verrast. Chocolate Company streeft naar het verkopen van écht goede chocolade van perfecte kwaliteitscacaobonen, waarbij een transparante en eerlijke handelsketen wordt nagestreefd.

Wat Chocolate Company zo uniek maakt is dat wij naast een chocoladewinkel ook een café zijn. De gast kan bij ons ambachtelijke chocolade kopen in de winkel, om daarna te genieten van een heerlijke lunch. Dit zorgt voor de ultieme beleving; genieten van een lekkere kop koffie of thee in het Chocolate Company Café, én de mogelijkheid om de Chocolate Company lekkernijen mee naar huis te nemen voor.

Dit is jou kans om je bij de Chocolate Company familie te voegen!

Wij zoeken:

 • Jou, onze nieuwe held! Bedrijfsbeheerder die fulltime bij ons aan de slag wil gaan;
 • minimaal een mbo werk- en denkniveau;
 • ervaring in de functie en in de horeca is een pré, net als vakinhoudelijke koffiekennis;
 • een enthousiaste persoonlijkheid met kwaliteit, netheid en stressbestendigheid als belangrijke eigenschappen;
 • iemand die flexibel kan inspelen op de dynamiek van de dag. Die ook tijdens stressmomenten collega's kan aansturen en overzicht houdt;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

 • de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van Chocolate Company;
 • een informele werksfeer met een hoge mate van betrokkenheid en leuke collega’s;
 • diverse opleidingsmogelijkheden in het werkgebied, waaronder een volledige en hoogkwalitatieve Barista opleiding in huis;
 • een salaris conform de Horeca CAO;
 • flexibele werktijden en in de vestiging werken we als één team met één taak.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een email met je cv naar [email protected]

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »