Choc-in-shop

 

Een top winter draaien? Dat kan met CHCO!

 

Als ijssalon in de winter open blijven?

 

Ambachtelijke chocolade, UTZ gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit. En dat in de leukste vormen en lekkerste smaken!   Het paradepaartje is de Hotchocspoon, chocolademelk aan een lepel, in meer dan 50 verschillende smaken.  Naast alle bijzondere chocoladeproducten is er ook een mooie reeks handgemaakte bonbons, die vorig jaar als #1 uit de Vara Kassa bonbontest zijn gekomen.

Chocolate Company Choc-in-Shop
Sinds vorig jaar zijn we een succesvol choc-in-shop concept gestart met de eerste test in ijssalons die ook in de winter open bleven.

De ijszaken hebben op korte tijd een mooie extra omzet gedraaid door toevoeging van de Hotchocspoon bar en een assortiment van mooie chocolade giftpacks. Daarnaast ook voor de feestdagen speciale chocolade producten (vooral de Santa Hotchocspoon en chocolade kerstboompjes waren een groot succes!). We gaan samen voor een mooie extra omzet tussen half september en eind april.
 
Deze Chocolate Company choc-in-shops zijn voor ijssalons/cafés/winkels die geen volwaardig CHCO Café openen, maar wel de mogelijkheid zien om samen met ons ook in de winter te scoren!  Ons concept vereist wel dat er warme dranken kunnen geschonken worden.

 

Hoe werkt het?
  • Wij voorzien de winkel van onze spoonbar en het logo in bruikleen (tot zolang de overeenkomst loopt)
  • Je verbindt je om jaarlijks 5.000 Euro of meer goederen af te nemen in onze shop-in-shop webshop.
  • De overeenkomst loopt voor 2 jaar, elke keer verlengbaar met 2 jaar
  • De goederen en de spoonbar worden uitgestald op een manier en in een meubel dat past bij de uitstraling van je eigen en ons merk
  • That’s it

 

Geïnteresseerd?

Neem dan nu contact met ons op door hier te klikken (of mailen naar alexander@chcocompany.com)

Gelieve in de email in het volgende bij te voegen:
- Naam van de zaak, adres, KvK en BTW nummer
- Foto gevel en interieur zodat we kunnen beoordelen of de merkuitingen samen passen

Je krijgt van ons in retour dan meer info over het assortiment, inkoop/verkoop-adviesprijzen, foto spoonbar en een contractvoorbeeld.  Als dat allemaal in orde is, krijg je het materiaal toegestuurd met een inlogcode voor onze bestelshop en kan je meteen aan de slag.                                 
 
                                           WINNAAR KASSA BESTE VALENTIJN BONBONS 201

Als ijssalon in de winter open blijven?

 

 Geïnteresseerd?

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »