Onze chocoladegeschiedenis - Chocolate Company

Ons verhaal

 

Chocolademelk in meer dan vijftig verschillende smaken..

In 2004 een uitvinding van onze chocoladechef Toussaint. De lekkerste smaakcombinaties verwerkt in een brok chocolade aan een lepel. Even roeren en je krijgt ECHTE kwaliteitschocolademelk, dat proef je meteen.

De Hotchocspoon blijft onze favoriet, maar we hebben ondertussen veel meer, want met kwaliteitschocolade kan je echt zoveel lekkers bedenken!  We stoppen bijvoorbeeld heel wat arbeid en aandacht in onze bonbons (we noemen ze "BOMbons" bomvol smaak).  In 2015 werden onze nuts about you bombons dan ook gekozen tot beste Valentijns-bonbons door Kassa! Vara. 

Premium cacaobonen van verschillende origines, de beste kruiden, smaken en combinaties uitzoeken en er heerlijke pralines van maken in ons chocoladefabriek. Onze chocolate designers "koken" echt met chocolade, net zoals een chef dat zou doen. Alles wordt bij CHCO met de hand gemaakt - ambachtelijkheid en kwaliteit staan voorop. Je proeft het verschil gewoon elke keer weer. 

 

 

Chocolate Company is een echte familie en na jaren hard knokken voor de zaak is Toussaint nog steeds verbonden aan het bedrijf als productontwikkelaar. Zijn vrouw Mirjam, die hun eerste chocoladewinkel startte, heeft nu de dagelijkse leiding over het chocolade-atelier. Beiden zijn ook mede-eigenaar van zusterbedrijf Chocolate Company Retail, dat er voor zorgt dat we al dat heerlijks kunnen aanbieden in onze Chocolate Company Cafés door heel Nederland. Hier kun je lekker genieten van een heerlijke kop koffie, thee of chocolademelk in meer dan 50 smaken. Samen met een bombon, yummm!

Chocolate Company werkt alleen samen met cacaoleveranciers die UTZ-gecertificeerd zijn. Dit is een wereldwijd programma voor landbouwproducten die lang mee gaan en ook goed zijn voor het milieu en de natuur. Als boeren duurzame chocolade produceren, is deze chocolade ook langdurig van een hoge kwaliteit. Doordat onze leveranciers UTZ-gecertificeerd zijn, kunnen wij onze klanten verzekeren dat Chocolate Company's producten van uitmuntende kwaliteit zijn, gemaakt van grondstoffen die geteeld zijn en verkocht worden met respect voor zowel boeren als het milieu. Binnen het UTZ aanbod zoeken wij echter ook naar de mooie en lekkerste chocolades en dat n
iet elke boon gelijk is, proef je ook weer! Geniet van onze spoons, bonbons en meer. Enjoy!

 

 

 

Vragen over producten in de webshop of uw order?
E-mail: shopservice@CHCOcompany.com
Tel: 020-475 23 96

Contact leveranciers/bedrijven
E-mail: marketing@CHCOcompany.com
Tel: +31 45 405 5030

Bezoekadres atelier
Chocolate Company Specials BV
Wiebachstraat 27
6466 NG Kerkrade

KvK 57811016 te Kerkrade
BTW: NL852746295B01

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »