Ons verhaal

 

Chocolademelk in vijftig smaken... dat kan toch niet? 

Toch wel, met onze Hotchocspoon.

In 2004 een uitvinding van onze chef Toussaint... de lekkerste chocoladerecepten en dan verwerkt in een brok chocolade aan een lepel.  Even roeren, en je krijgt ECHTE chocolademelk in plaats van een poedertje. Dat verschil proef je meteen.

De Hotchocspoon blijft onze favoriet, maar we hebben ondertussen veel meer, want met kwaliteitschocolade kan je zoveel echt lekkers bedenken!  We stoppen bijvoorbeeld heel wat arbeid en aandacht in onze bonbons (we noemen ze "BOMbons" bomvol smaak).  In 2015 werden onze nuts about you bombons dan ook gekozen tot beste Valentijns-bonbons door Kassa! Vara. 

Premium cacaobonen uit verschillende origines,niet zomaar elke boon, mooie pralinés en couvertures uitzoeken. Elke dag weer lekkere recepten bedenken, wat gaat met wat en in welke verhouding gaan we ze samenbrengen?

Onze chocolate designers "koken" echt met chocola, net zoals een chef dat zou doen. Toussaint is chef van origine, vandaar! Alles wordt bij CHCO trouwens met de hand gemaakt en ons gebak in de cafés komt ook uit een ambachtelijke bakkerij. 

Je proeft het verschil gewoon elke keer weer. 


 

Chocolate Company is een echte familie en na jaren hard knokken voor de zaak is Toussaint nog steeds verbonden aan het bedrijf als productontwikkelaar. Zijn vrouw Mirjam, die hun eerste chocoladewinkel startte, heeft nu de dagelijkse leiding over het chocolade-atelier. Beiden zijn ook mede-eigenaar van zusterbedrijf Chocolate Company Retail dat er voor zorgt dat we al dat heerlijks kunnen aanbieden in onze Chocolate Company Cafés. 
Hier kun je relaxed genieten van een heerlijke kop koffie of een snelle koffie to go en altijd met een glimlach!

Chocolate Company werkt alleen samen met cacaoleveranciers die UTZ-gecertificeerd zijn. Dit is een wereldwijd programma voor landbouwproducten die lang mee gaan en ook goed zijn voor het milieu en de natuur. Als boeren duurzame chocolade produceren, is deze chocolade ook langdurig van een hoge kwaliteit. Doordat onze leveranciers UTZ-gecertificeerd zijn, kunnen wij onze klanten verzekeren dat Chocolate Company producten van uitmuntende kwaliteit zijn, gemaakt van grondstoffen die geteeld zijn en verkocht worden met respect voor zowel boeren als het milieu. Binnen het UTZ aanbod zoeken wij echter ook naar de mooie en lekkerste chocolades en dat n
iet elke boon gelijk is, proef je weer! 

 

 

 

Vragen over producten in de webshop of uw order?
E-mail: shopservice@CHCOcompany.com
Tel: 020 - 475 23 96

Contact leveranciers/bedrijven
E-mail: marketing@CHCOcompany.com
Tel: +31 45 405 5030

Bezoekadres atelier
Chocolate Company Specials BV
Wiebachstraat 27
6466 NG Kerkrade

KvK 57811016 te Kerkrade
BTW: NL852746295B01