Klantenservice

Bij Chocolate Company Retail bv handelen we je bestelling met grootste zorg af, zodat jij of degene die je gaat verrassen kan genieten van een geweldig chocolade avontuur. Heb je nog vragen? Mail dan naar shopservice@CHCOcompany.com of bel onze webwinkel service in Den Haag.


Telefoonnummer: 020-475 23 96
Wij zijn bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur op maandag t/m vrijdag. Buiten deze uren kun je ons ook per mail bereiken.

Ook suggesties en opmerkingen zijn van harte welkom. Met je opmerkingen kunnen wij onze webwinkel namelijk continue verbeteren en het chocolade avontuur nog leuker maken.

Bestelling niet naar wens verlopen?

Het kan onverhoopt voorkomen dat de verzending van je bestelling niet naar wens is verlopen. Dan vernemen wij dat graag zo snel mogelijk via shopservice@CHCOcompany.com.

Houd er rekening mee dat onze chocoladeproducten artisanale producten zijn, met de hand gemaakt. Het afgeleverde product kan daarom enigszins afwijken van de foto in de webwinkel. Onze chefs doen hun uiterste best, maar koken met chocola is een kunst, geen wetenschap.

Voor alle NIET-voedingsproducten heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via shopservice@chcocompany.com. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Uit voedselveiligheidsoverwegingen kunnen wij helaas geen retours van voedingsproducten accepteren. We werken dan echter graag aan een oplossing voor jou indien de bestelling toch niet naar wens was.

  

 


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Neem contact op
* Verplichte velden
Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »