Hotchocdip - fondue in blik


Wat is nou lekkerder dan een fondue tijdens de winterdagen? En makkelijker dan onze fondueset vind je niet. Keus uit 10 verschillende hotchocdips.
Een chocolade dessert in blik! Blackberries, we zijn er verliefd op, zo na het eten. Daar moesten we ook een chocoladefondue van maken, vonden we.
Intens pure chocolade gemaakt van de allerbeste cacao. Deze chocoladefondue is een verrijking voor werkelijk alles! Dip er koekjes, spekjes, aardbeien of andere vruchten in! Een prachtig dessertidee.
Een chocolade LOVE dessert in blik, we zijn er verliefd op! Daar moesten we ook een chocoladefondue van maken, vonden we.
Voor deze lekkere zachte chocoladefondue gebruiken we Bourbonvanille, de beste soort. Afkomstig van het eiland Reunion, dat vroeger Bourbon heette.
Dit geniale blikje fondue is gevuld met de lekkerste pure chocolade met het frisse van orange. Pure chocolade gecombineerd met sinaasappel zijn al jaren favoriet. En dat is niet voor niets!
Ja ja ja! Dit is een mega aanrader! Fleur het simpelste biscuitje op met deze crispy kokos chocolade fondue
Chocoladefondue zoals het bedoeld is. De allerbeste chocolade, lekker romig en zonder verdere poespas.
Deze zoete verwennerij blijft lekker tot de laatste dip! Een echte chocolade klassieker als chocoladefondue.

TIRAMISU FONDUE

€9,95
Een chocolade dessert in blik! Tirammmmisu, we zijn er verliefd op, zo na het eten. Daar moesten we ook een chocoladefondue van maken, vonden we.
Deze lekkere chocoladefondue is ideaal als dessert na een romantisch diner. Een paar aardbeien erbij.. ooh la la!
Na een dipje uit dit blikje voel je in ieder geval de liefde! Lekker met fruit, spekjes en alle soorten koek.
Ambachtelijke chocolade in fondue blik voor een instant fondue
Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »