Unieke bonbon beleving | Chocolate Company - Chocolate Company

Bonbons BOMvol smaak - IN VERSCHILLENDE SMAKEN EN HOEVEELHEDEN


Geen voorkeur voor puur, witte of melkchocolade? Dan is een mooie mix van fantastische smaken de juiste geschenk- of genietkeuze.
Een voorkeur voor melkchocolade? Dan is een mooie mix van fantastische smaken melkchocolade bonbons de juiste geschenk- of genietkeuze.
Een voorkeur voor pure chocolade? Dan is een mooie mix van fantastische smaken pure bonbons de juiste geschenk- of genietkeuze.
Originals : echte cacaosmaken uit tanzania, venezuela, madagascar, ecuador, peru. Een wereldreis met elk hapje die neemt!
Een mooie geschenkdoos met heerlijke, ambachtelijke bonbons, BOMvol smaak.
Ons kleinste bonbondoosje met 5 heerlijke, ambachtelijke bonbons.
Nuts about you : almond, hazelnut, walnut, pistache, pecan. Heerlijke notige smaken waar je meteen verliefd op wordt. 
Forbidden fruits : mango caramel, cherry, raspberry, passion, apple speculoos. Zó lekker zijn deze bonbons, dat ze eigenlijk verboden zouden moeten zijn.
Onze serie bonbons heten niet voor niets BOMbon. Ze zitten namelijk bomvol smaak! Door de unieke vullingen en topchocola is elke bombon een absolute smaaksensatie. Ze worden door onze chocolate designers met artisanale vaardigheid gemaakt.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »