Ihr Warenkorb
Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

Creëer de leukste paastafel met CHCO!

Creëer de leukste paastafel met CHCO!

Het is bijna Pasen en wat is nou leuker dan de paastafel aan te kleden met.... CHOCOLADE! Had je niet verwacht, hè? ;)

Onze chocolade is gemaakt met het Cacao-Trace programma, wat inhoudt dat de full focus zit op kwaliteit en een eerlijke, transparante handelsketen. Hier móesten we ook wat mee doen voor Pasen et voilá: ons paasassortiment was geboren! Mooie en lekkere chocolade paaseieren, Hotchocspoons en limited edition bonbons voor een mooi paascadeau voor iemand anders, jezelf of gewoon voor iedereen en daarmee perfect voor op de paastafel. Waar kies jij voor deze Pasen? :)

 

1. Colourful Easter Egg: een vrolijk paasei gemaakt van heerlijke melkchocolade, van wel 12,5cm hoog! Dit leuke paasei staat op een groot stuk chocoladebar én is te verkrijgen in een Glamour en Sculpture variant.

 

2. Chocolate Sculpture XL Easter Egg: een mooi en lekker paasei van 20cm hoog! Voor extra chocoladegenot, want de chocoladebar waar dit ei op staat is ook XL! Heel gaaf om de paastafel mee aan te kleden en ook te verkrijgen in een Colourful en Glamour variant.

 

3. Paasbonbons: luxe bonbons, speciaal geselecteerd voor Pasen. Heerlijke smaken, zoals salty caramel, advocaat en raspberry zijn gekozen om je smaakpapillen naar een hoger niveau te brengen! Verkrijgbaar in een geschenkdoos of per 5 stuks doosje. 

 

4. Easter Hotchocspoon incl. CHCO mug: voor Pasen hebben we vier Hotchocspoons in het assortiment met wel heel schattige paasfiguren! Wel zo handig om meteen de lekkerste warme chocolademelk te maken, maar je kunt ze ook zonder CHCO mok bestellen.

 

5. Luxe Pasen Chocoladepakket: kan je niet kiezen tussen al deze lekkernijen? Ga dan voor een paaspakket waar een chocolade paasei, luxe bonbons én Hotchocspoon in zit. 

 

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »