Ihr Warenkorb
Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

Hét recept voor een tosti met een chocoladetwist!

Hét recept voor een tosti met een chocoladetwist!

Heerlijke chocolade, drankjes en lunch: drie dubbel check voor onze locaties! Of het nou koud is, het zonnetje lekker schijnt of stortregent: er is altijd een top excuus om de dag door te brengen in onze CHCO Cafés (alhoewel er geen excuus nodig is voor chocolade). Genietend van een Hotchocspoon of Coldchoc, rijkbelegd broodje of heeeel veel soorten chocolade kun jij lekker bijkomen van de eerste weken terug op school/werk! Dit is meteen je kans om onze menukaart - ook met vegetarische en veganistische opties - uit te proberen!

En nu we het hebben over onze nieuwe menukaart: het leek ons leuk om een heerlijk chocoladerecept met jullie te delen, geïnspireerd door onze Sugar Baby: heerlijk gesuikerd brood met onze brownie en pistache chocspread, verse aardbeien en slagroom! Geweldig toch, dat je zoveel met chocolade kunt doen?! 

 

Recept 'Chocolade Tosti'

 

Ingrediënten voor 2 tosti's

Extra

  • Verse aardbeien 

Bereiding

1. Verwarm het tosti-ijzer.
2. Leg twee boterhammen op een snijplank en bestrijk ze met boter en onze brownie chocspread of een andere spread naar keus. Schaaf daarover de chocolade
3. Leg de andere boterhammen op de snijplank. Snijd de mozzarella en verdeel ze over de twee boterhammen. Breng het op smaak met wat zout en peper en leg de boterhammen met chocolade erop. 
4. Rooster de tosti's in de tosti-ijzer tot ze mooi bruin zijn en de mozzarella en chocolade gesmolten zijn en geniet!


Tip: serveer de tosti's met heerlijke verse aardbeien. 

Bewaren

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »