Collectie van onze hardlopers
Het woord Chai betekent gewoon thee, maar over de hele wereld is het synoniem geworden met deze heerlijk gekruide Indiase drank. Die van ons is een melange van zwarte thee, kruidnagel, stukjes gember, korianderzaad en kaneel.
Darjeeling wordt vaak beschouwd als de kostbaarste zwarte thee en staat ook bekend als de "Champagne van de thee". Het wordt geoogst op grote hoogten in de Himalaya en het is een van de meest gewilde theesoorten ter wereld.
Het is het aroma van geroosterde hazelnoten dat onmiddellijk je zintuigen prikkelt. Het is een blend met een goede balans tussen de zure en zoete smaken, gemaakt met stukjes appel, kaneel, geroosterde amandelen, hibiscusbloemen en een vleugje rode biet.
Deze verfijnde thee wordt met de hand gemaakt van de knop en het tweede blad van de theeplant. De parels worden vervolgens tot vijf keer geparfumeerd met nachtbloeiende jasmijnbloemen. Het werd traditioneel geserveerd tijdens speciale gelegenheden.
Een limited Chocolate Company mok met een love potion hotchocspoon én een love chocbar* small. Een heerlijk chocoladepakket om te krijgen! *de chocbar varieert per pakket tussen wit, melk of pure chocolade
Het leek een gok: thee en chocolade!? We hebben aan deze blend stukjes cacaobonen, Macadamia-noten, kokos en vanille toegevoegd en het resultaat is een mengsel dat betovert met zijn warme en omhullende aroma's.
Het beroemde recept dat volgens de legende werd gemaakt voor de graaf van Gray in het begin van de 19e eeuw, is een klassieker geworden omdat mensen over de hele wereld worden verleid door het huwelijk van zwarte thee en bergamot uit Calabrië.
Deze originele melange van Ceylon-thee produceert een sterke maar aromatische kop, met een frisse, heldere, amberkleurige likeur. Het is zachter dan een traditionele "English Breakfast"-melange, die meer past bij de Italiaanse smaak.
Deze thee is vol van de charme van nachten doorgebracht in de woestijn, starend naar een Saraceense maan. Dit recept volgt getrouw dat van de nomadische bevolking van de Maghreb, met de rijke smaken van Nanah-munt (2 soorten) en groene buskruitthee.
Ontdek deze variant van de beroemde Chinese groene thee. Om deze thee te produceren, worden de bladeren gedroogd, verzacht met stoom en vervolgens gerold voordat ze worden gedroogd om fermentatie te voorkomen.
Pu Erh-thee is misschien wel de meest esoterische van de Chinese variëteiten, waarvan traditioneel wordt aangenomen dat het helpt bij de spijsvertering en het cholesterolgehalte verlaagt.
Een ambachtelijke, stoere paasei van 20cm hoog, gemaakt van romige melkchocolade! Een geweldig cadeau voor Pasen. 500 gram.
Geroosterde hazelnoten omhuld met een heerlijke laag pure chocolade.
Een blend gemaakt om het Japanse "Sakura" kersenbloesemfestival te vieren. Het combineert een bijzonder delicate variëteit van Sencha groene thee en Paklum witte thee met een zeer delicaat kersenaroma.