CHCO Café Zoetermeer Westwaarts

CHCO Cafe Zoetermeer

In het mooie Stadshart van Zoetermeer vind u op loopafstand van het station dit chocoladeparadijs! Bij Chocolate Company staan onze chocolistas vanaf ’s ochtends vroeg al voor u klaar, of dit nu is voor een vers gebakken (chocolade) croissant, een goed kop koffie, of voor een vers kopje thee met toastie. Ook tijdens de lunch bent u van harte welkom voor vers bereide salades, heerlijk gebak en nog veel meer. Er zit voor iedereen wel wat bij, kom daarom gerust even langs om een kijkje te nemen in onze menukaart.

We besteden bij Chocolate Company ook veel aandacht aan het trainen van onze barista's, alleen noemen wij ze chocolista's! Zij maken met alle liefde een lekker kopje koffie voor u uit onze vers gebrande bonen uit Guatemala. Liever geen koemelk in uw koffie? Dan kunt u kiezen voor een latte of cappuccino op plantaardige basis. En ook voor andere wensen en allergieën mag u ons altijd bellen voor vragen

CHOCOLADEFONDUE
Een eigen chocoladefondue gevuld met gesmolten chocolade om vervolgens aardbeien en ander fruit, spekjes en koekjes
in te dopen. Mmmmm!! Kies voor chocolade uit de tempereer machine of zoek een eigen Hotchocdip uit in meer dan 10 verschillende smaken.

Een chocoladefondue is  €11,50 voor de 1e persoon (€9,50 voor de 2e persoon).
 
CHCO Zoetermeer 

HIGH TEA
Geniet van onze heerlijke taartjes, fruit, bombons, sandwiches en toastie. Inclusief onbeperkte thee!

Een High Tea is €19,25 p.p. en te reserveren vanaf 2 personen.

HIGH CHOC
Bent u een echte chocoladefan en is de High Tea nog niet genoeg chocolade voor u, dan kunt u ook kiezen voor de High Choc. Met, u raadt het al : extra chocola! Waaronder warme chocolademelk met of zonder slagroom en een chocoladefondue om fruit, spekjes en koekjes in te dippen.

Een High Choc is €19,25 p.p. en te reserveren vanaf 2 personen.

 

KINDERFEESTJE

Op woensdagmiddag kunt u ook bij ons terecht voor een heel leuk kinderfeestje. De kinderen mogen hierbij 1,5 uur lekker smullen en knutselen met chocolade! De prijs van het feestje is ook heel fijn, voor slechts €8,50 p.p. heeft uw kind een topfeest!

Het feestje ziet er zo uit:

De groep begint met cadeautjes voor de jarige onder het genot van een drankje en een taartje. Dit alles midden tussen de chocola, waarbij onze Chocolista verteld over hoe onze chocolade wordt gemaakt en welke smaken er allemaal zijn.
Naast dat het heerlijk is om op te eten, gaan de kinderen ook creatief met de chocolade aan de slag. Zo mogen ze chocolade versieren met fruit, spekjes of koekjes. Leuk (én lekker;-) om te doen!

 
Reserveer nu via: 079 - 30307 90 of zoetermeer@CHCOcompany.com en wij verzorgen de rest.
Laat het ons ook weten indien u een allergie heeft of vegetariër bent, ook dan gaan we er voor u een feestje van maken.

 

 

CHCO Zoetermeer

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur
Woensdag: 08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:30 uur
Zondag: 11:00 - 17:00 uur


Contact

Telefoon: 079 - 30 30 790
Email: zoetermeer@CHCOcompany.com

Adres

Westwaarts 41a
2711 AD Zoetermeer


 

   

Klantbeoordelingen

 
 


Klantbeoordelingen

Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »