Franchise - Chocolate Company

Franchise

Heb jij een passie voor chocolade & horeca en beschouw je het starten van een eigen Chocolate Company Café als het verwezenlijken van een droom? Start dan met ons een nieuw avontuur als Chocolate Company Café franchisenemer!

Het verhaal van Chocolate Company (CHCO) begon in 2004 waar, dankzij de creatieve geest van chocoladechef Toussaint, de CHCO Hotchocspoon het daglicht zag: een heerlijke brok chocolade aan een houten lepel, waarmee de lekkerste kop warme chocolademelk gemaakt kan worden gemaakt.

Inmiddels is de CHCO Hotchocspoon verkrijgbaar in meer dan 60 smaken en heeft CHCO haar assortiment uitgebreid met heerlijke bonbons, chocbars, chocfondues, chocbars en veel meer. De CHCO chocoladedesigners 'koken' echt met chocolade en maken hierbij gebruik van de beste kruiden en premium cacaobonen. Het resultaat: de meest verrassende en bijzondere smaakcombinaties, waarbij het CHCO motto 'Life Is Grand' altijd te proeven is! 

Hotchocspoon is het middelpunt van de CHCO cafés geworden en verbindt de chocolade horecabeleving van het café met de chocoladewinkel. Je kunt in het café namelijk niet alleen genieten van de heerlijke Hotchocspoon, maar veel meer: verse koffies met een truffel ernaast, de lekkerste taarten, een High Tea of High Choc, een goed ontbijt of lekkere lunch en nog meer!  


Bewezen succesformule

Als franchisenemer bij CHCO maak je niet alleen gebruik van een bewezen formule, ook ontvang je voortdurend ondersteuning op alle gebieden van het ondernemerschap!

Zo zijn er verschillende trainingen over koffie & chocolade, is er marketing ondersteuning voor zowel e-commerce als instore en krijg je steun bij inkoop & retail planning.

Wat zijn de minimale voorwaarden?

Om het traject als franchisenemer bij CHCO goed te starten hebben wij een aantal minimale voorwaarden waaraan toekomstige franchisenemers moeten voldoen. De belangrijkste hiervan zijn:

Type franchise: Hard franchise

Jaarlijkse franchise fee: 5%

Benodigd eigen vermogen: Min.€50.000,-

Zet de stap!

Ben je enthousiast over CHCO en geïnteresseerd in het exploiteren van jouw eigen CHCO café?

Vul dan ons franchise contactformulier in en ontvang ons franchisedocument met alle informatie die je nodig hebt over het openen van een Chocolate Company Café.

 

[powr-form-builder id="c571217e_1554114219"]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »