chocolade om cadeau te geven


Feest truffels met champagne. Leuke lekkernij en geschenk bij elk feestje!
Heerlijke chocolademelk maken met een shot of pleasure
Een prachtige geschenkdoos van 25 bonbons uit onze Nuts About You serie
Ooh la la! De Love Potion hotchocspoon (50g) is het perfecte cadeau voor iedereen van wie je houdt en even een dikke kus wil geven.
Een prachtige geschenkdoos van 25 bonbons uit onze fruit serie
Bestel nu deze verrukkelijke crispy chocolade truffels van de meest romige chocolade. Yummmmm! Nieuw in het assortiment en een direct favorietje onder de Chocolistas.
Een uitgebreid chocolade pakket voor een gezellige High Tea mét chocolade fondue thuis met vrienden of familie!
Ooh la la! De Love Potion hotchocspoon (50g) is het perfecte cadeau voor iedereen van wie je houdt en even een dikke kus wil geven.
Onze Sint hotchocspoon en chocbar voor het ideale schoencadeautje!
Stoere en moderne boska/CHCO kruller. In combinatie met een choctwist vulling, een lekker tussendoortje van chocoladeschilfers of perfect beleg voor het ijsje, een dessert of gewoon delen aan tafel.
Donkere gevoelens, donkere smaak, luxe chocolade geschenk! Vier pure chocbar repen, laat u verrassen met onze selectie aan de lekkerste repen of geef zelf uw voorkeur aan in het opmerkingenveld tijdens de bestelling.
Originele ambachtelijke chocolade cadeau's van elk budget voor elke gelegenheid! Van witte chocolade tot de aller puurste kunt u hier online bestellen.
Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »