Onze Hotchocspoon in meer dan 50 smaken


De allerbeste chocolade. Altijd lekker!
Ooh la la! De Love Potion hotchocspoon (50g) is het perfecte cadeau voor iedereen van wie je houdt en even een dikke kus wil geven.

40% SPOON

€3,10
De Hotchocspoon 40% (50g) is de standaard onder de chocolademelk. Romig zoals chocolademelk bedoeld is... En dan heel gezellig aan een lepel!

50% SPOON

€3,10
Liefhebber van melk en puur? Let's meet in the middle! Deze Hotchocspoon 50% (50g) is lekker voor iedereen en uiterst geschikt als cadeau voor een Sarah of Abraham.

72% SPOON

€3,10
Onze 72% black beauty (50g) is puur genieten op het hoogste niveau.

85% SPOON

€3,10
Je hebt puur en je hebt puur. De 85% (50g) is puur in al z'n glorie, vol van smaak en favoriet bij de liefhebbers van de donkerste chocolade.

99% SPOON

€3,10
De puurste van de puurste. De 99% (50g) is puur in al z'n glorie, vol van smaak en favoriet bij de liefhebbers van de donkerste chocolade.

AFTER 8 SPOON

€3,10
De Hotchocspoon After 8 (50g) is lekker op elk moment van de dag. Pure chocolademelk met een vleugje frisse mint.... jammie jammie jammie!
Grote genieters kennen het: Apfelstrudel, dat heerlijke gebakje. Met appel, vanille, kaneel en amandel. Gecombineerd met chocolade wordt het een onweerstaanbare hotchocspoon.
Heerlijk na een flinke afdaling, maar ook superlekker op de bank dromend van die afdaling! Voor een warm gevoel van binnen,
De allerbeste chocolade. Altijd lekker!
De Hotchocspoon is de warme chocolademelk van Chocolate Company, te verkrijgen in meer dan 50 verschillende smaken van witte chocolade tot de aller puurste! Makkelijk online te bestellen en versturen.
Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »