S'mores

S'mores

Het ultieme zomer-kampeer-kampvuur gevoel! Voor wie ze nog niet kent: S’mores zijn een sandwich van koekjes, chocolade en marshmallows.

Het ultieme zomer-kampeer-kampvuur gevoel! Voor wie ze nog niet kent: S’mores zijn een sandwich van koekjes, chocolade en marshmallows. Ik gebruik digestive koekjes en ben afgelopen vakantie bij het kampvuur aan het experimenteren geweest met verschillende smaken chocolade. De Chocbar Hot Chilli Orange was een groot succes! Maar je kunt echt elke smaak gebruiken.

Het is geen gecompliceerd recept, maar de kunst zit in het perfect roosteren van de marshmallow. Crispy, licht geroosterd en bijna vloeibaar van binnen. Je neemt 1 koekje legt er 3 afgebroken stukjes chocolade op, de prachtig geroosterde marshmallow (gewoon op een stokje prikken en boven het vuur houden), nog wat chocolade en het 2e koekje erbovenop. Door de warmte van de marshmallow smelt de chocolade wat en is je o-ver-heerlijke kampvuur verwennerij klaar! Wees klaar voor sticky vingers ;-)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »