Meet & Greet - Toussies collection

Meet & Greet - Toussies collection

Intens lekkere en unieke, ambachtelijke chocolade bombons, gemaakt in ons chocolade atelier door onze chocoladechef Toussaint.

In 2004 bedacht onze chocoladechef Toussaint hét idee om de juiste éénpersoons-chocolademelk te creëeren. Na vele malen proberen, doen, proeven en weggooien, kwam hij met het idee van een groot chocoladebrok aan een lepel om de perfecte chocolademelk te maken voor 1 persoon. Met de juiste hoeveelheid melk en juiste hoeveelheid chocolade ontstond de hotchocspoon. Intens lekkere, van goede kwaliteit, ambachtelijk gemaakte chocolade aan een lepel. Een succes bleek het zeker te zijn, want al gauw ontstond er een reeks aan heerlijke en unieke smaken hotchocspoons. Dat succes werd alleen maar groter en Toussaint's handen jeukten naar meer en meer chocoladelekkernijen. Zo kwamen de bombons -ambachtelijk gemaakte bonbons BOMvol smaak in verschillende smaken en formaten- chocoladerepen, chocoladespreads, chocoladefondues en veel meer.

De nieuwste aanwinst van chocolate company is de Toussies collection. Toussies eigen lijn chocoladebonbons. Aparte en unieke smaakcombinaties die hij tien jaar geleden al verwerkte in echte maaltijden. Hij vond ze zó speciaal en lekker dat hij van zijn droom dit jaar eindelijk realiteit heeft gemaakt. De vorm van de bonbons -vorm van een wereldbol- geeft aan dat het aardse smaken zijn met ingrediënten die over de hele wereld gebruikt worden. 

 

Zo zijn er vijf smaakcombinaties ontstaan:

  • Pure chocolade met komkommer, rabarber, dragon en sambal.
  • Pure chocolade met rode biet, wasabi en gember.
  • Melk chocolade met banaan, kokos en kerrie.
  • Melk chocolade met abrikoos, limoen en pinda.
  • Witte chocolade met tomaat, paprika, basilicum en knoflook.
 

Bij Chocolate Company staat kwaliteit en smaak altijd voorop en dat geldt ook voor de Toussies collection. Zo zijn de bombons gemaakt van een lekkere crispy buitenkant, gevuld met een intens lekkere ganache van witte-, melk- of pure chocolade. Perfect als cadeau of voor jezelf!

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke en ambachtelijke BOMbons? Bestel ze dan hier!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »