Meet & Greet - Sugar Low Chocolade

Meet & Greet - Sugar Low Chocolade

Verstandige sugar low chocolade en nog steeds SUPER lekker!

Ben je een echte chocoladefan maar mag of wil je niet te veel suiker eten? Deze lekkere chocoladerepen, Hotchocspoons en bonbons zijn een perfect alternatief op de met suiker gezoette chocolades.
Al onze "Sugar Low" producten zijn gezoet met maltitol, dit is een zoetstof die gemaakt wordt van mais of tarwe. We werken bewust niet met stevia omdat dit een andere smaak aan de chocolade meegeeft. En de chocolade moet naar chocolade smaken vinden wij!

Ze heten sugar low omdat ze heel officieel de kans hebben dat er nog een restje suiker van de vorige batch chocolade in kan zitten. Er max. 1% gezoet kan zijn met suiker.

Bij Chocolate Company staat smaak altijd voorop en dat geldt ook voor deze Sugar Low producten.
Zo zijn de Bombons gemaakt van een lekkere crispy buitenkant, gevuld met een super romige ganache van witte-, melk- of pure chocolade.

De Hotchocspoons roer je door de stomend hete melk, waardoor de chocolade al smeltend van de lepel afdruipt en zich mengt met de melk tot een lekkere warme chocolademelk. Deze suikervrije chocolademelk is er in pure chocolade en melk chocolade!

En altijd een succes zijn de romige suikervrije chocolade repen: De Sugar Low Chocbars. De pure reep heeft een lekkere crispy bite en een bloemige pure chocolade smaak. De melk chocolade is echt lekker creamy. Ideaal om eventjes in de thee te dopen en weg te snoepen. De mooie White Sugar Low Chocbar is heel smaakvol en niet té zoet. Wil je ze uitproberen? Klik hier.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden