Cheesecake Breakfast

Cheesecake Breakfast

Cheesecake, yoghurt en de kersen vieren samen een feestje.

Een leuke variatie op het bakje muesli met yoghurt. Verwen jezelf aan het begin van de dag. De oppepper voor de maandag morgen! Een lekker stukje cheesecake samen met wat vruchtjes door de yoghurt heen. In onze Chocolate Company Cafés serveren wij deze cheesecake en dit lekkere frisse taartje met een perfecte balans tussen luchtig en romig en een lekkere crunchy bodem van bastogne koeken.
Nu kun je hier natuurlijk ook gewoon zo van genieten, eventueel vergezeld door wat rood fruit en een shot gesmolten chocolade. Maar daarvoor zijn we hier niet. Vind hier een receptje voor een bijzonder lekker ontbijtje.

Cherry cheesecake yoghurt

1.
Kies een lekkere romige yoghurt en lepel dit netjes in een stoer glas. Je kunt er natuurlijk vanalles bijvoegen, banaan, aardbeien of ander rood fruit.

Ik heb hier voor kersen gekozen. Snijdt het fruit klein en ook voorzichtig de cheesecake. Een derde van 1 punt cheesecake is wel voldoende per portie.

2.
Maak hiervan mooie laagjes bovenop de yoghurt, eventueel met wat munt erbij voor het kleurcontrast en de frisse smaak en het ultieme ontbijtje (of dessert) is klaar!
BewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »