Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Tips voor de lekkerste chocoladefondue!

Tips voor de lekkerste chocoladefondue!

Chocoladefondue.. Wie kent het niet!? Het perfecte summer dessert met vers fruit, marshmallows, koekjes en veel meer! Met onze Chocfondue in 13 verschillende smaken vind je gegarandeerd jouw favoriete smaak of het nou witte-, melk- of een pure chocoladefondue is én bouw je je eigen chocoladefeestje zónder een blunder te begaan! Je verwijdert namelijk het dekseltje van onze Chocfondue en verwarmt het au bain-marie of je laat het een paar minuten op de rand van je barbecue smelten en voilá: je chocoladetoetje is klaar!

 

Het leuke is dat je nog veel meer kan met de Chocfondue! Houd je wel van een chocolade uitdaging en wil je een keer iets anders dan chocoladefondue dippen? Dan hebben wij 3 tips voor de echte chocolade durfal:

 

  1. Neem onze 72% Chocfondue en voeg hier tijm (hoeveel naar smaak) aan toe en je hebt een heerlijke chocoladesaus voor bij je gegrilde lam!
  2. Wil je jouw lunch een niveau omhoog brengen? Gebruik dan onze Brownie Chocfondue in combinatie met een tosti met gesmolten Franse kaas en genieten maar!
  3. Voor de echte risk taker adviseren wij de 40% Chocfondue met een klein beetje knoflook en chilipepers, giet er wat kokosmelk bij en je hebt een heerlijke Asian chicken saté chocolate dip!

 


 

Chocfondue bij Chocolate Company Café!

Geen zin in een chocoladefondue thuis, maar gezellig ergens anders? Dat kan! In onze CHCO Cafés kun je namelijk heerlijk genieten van een chocoladefondue met vers fruit, koekjes en marshmallows. Ook kun je kiezen uit 1 van onze 13 (!) smaken Chocfondues, zoals Brownie, Hazelnut Caramel of Cookie Coconut. Een gezellig dagje uit boordevol lekkers gegarandeerd! 

 




Bewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »