Make A Wish Actie

 

Make-A-Wish gelooft in de kracht van een wens.

Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt,

dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.

Dat is de kracht van de Wish Journey.

 

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is voor buitenstaanders moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen de 3 en 18 jaar een positieve boost geven. Een onvergetelijke ervaring die hen sterker maakt én vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Met het kopen van onze Make A Wish Spoon draag je bij aan het positief veranderen van het leven van een kind. €0,50 van het aankoopbedrag doneert the Chocolate Company aan de stiching Make-A-Wish Nederland. 

Nu maken we het nog leuker door een actie eraan te koppelen voor de klant van Chocolate Company!
Er is per CHCO Café en de Webshop één Make A Wish Spoon ontwikkeld met een gouden sticker aan de binnenkant van de kopkaart.

Ben jij de gelukkige vinder (en dus winnaar!) van de Hotchocspoon met de gouden sticker, maak er een foto van, stuur het op naar de juiste e-mailadres of neem het mee naar het juiste CHCO café en krijg een speciaal voor jou gemaakt pakket! Wat dat is, vertellen we nog niet, want wensen is veel leuker... ;)

 

Chocolate Company en Wonderkind gebruiken cookies om uw gebruik van onze website te analyseren, waarmee wij onze functionaliteit en effectiviteit kunnen optimaliseren en advertenties en vacatures gericht aan u kunnen tonen. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »