Cart
You have no items in your shopping cart

Top 5 chocoladecadeaus voor de liefste secretaresse!

Top 5 chocoladecadeaus voor de liefste secretaresse!

Het perfecte cadeau vinden is vaak lastig, maar niet met chocolade, want IEDEREEN houdt van chocolade. (Ja, iedereen en als iemand anders beweert, moet je diegene níet, - we herhalen - NIET vertrouwen.) Jouw secretaresse of secretariële medewerkers dus verrassen met een chocoladecadeau? Zoek dan vooral niet verder, want wij hebben de lekkerste bestsellers voor jou op een rijtje gezet waar je jouw onmisbare rechterhand mee kunt bedanken. 

1. Classic bonbons geschenkdoos:  een luxe geschenkdoos met de lekkerste bonbons, gemaakt van Cacao-Trace chocolade. Ook te verkrijgen in de Originals, Nuts About You, Forbidden Fruits en Delicious Delights series. 

2. 'Stay Awesome' XL Chocbar: deze megagrote chocoladebar, gemaakt van intens lekkere pure chocolade, zegt het al meteen: bedankt en blijf geweldig! 

3. Originals Collectionbox: 25 heerlijke bonbons met smaken die je op wereldreis nemen naar de landen van de originesmaken. Believe us, hier gaat jouw rechterhand oprecht van genieten!

4. Champagnetruffels: heerlijke witte chocoladetruffels met een romige melkchocolade ganache, beter dan dit kan het niet worden! Te verkrijgen in 150, 300 of 600gr. doos.

5. Hotchocspoon giftbox: niet 1, niet 2, maar 3 Hotchocspoons waar de lekkerste warme chocolademelk mee gemaakt kan worden! 

Comments

  1. Jessica Jessica

    Goedemiddag, bedankt voor uw bericht!

    We hebben de laatste Sinterklaas artikelen inderdaad uitgezet aangezien wij deze niet meer voor Sinterklaas versturen. Wij versturen orders die op werkdagen voor 14:00 worden geplaatst en wij zijn er nu pas maandag weer.

    Onze focus verschuift nu volledig naar de Kerst chocolade.

    Fijn weekend toegewenst!

Leave a comment
* Your email address will not be published