Cart
You have no items in your shopping cart

Sinterklaas' leukste schoencadeautjes!

Sinterklaas' leukste schoencadeautjes!

De lieve goede Sint is bijna in het land en de Pieten maken zich klaar om jong en oud te verblijden met de leukste cadeautjes! Om de Pieten hier een handje bij te helpen, hebben wij de 5 leukste schoencadeautjes geselecteerd. Heerlijke chocolade - gemaakt d.m.v. ons Cacao Trace programma! - met vrolijke en mooie decoratie. Zeg nou zelf: deze Sinterklaas schoencadeautjes wil je toch gewoon in je eigen schoen vinden? ;)  En geen zorgen voor degene die altijd te laat is met cadeautjes kopen, want jouw order - doordeweeks geplaatst voor 14u - is de volgende dag al in huis! 

 

1. Sinterklaas Hotchocspoon - met de koude dagen én 5 december om de hoek is de Sinterklaas Hotchocspoon een top idee als klein cadeautje. Van heerlijke warme chocolademelk genieten wil iedereen op dit moment. (En na het winter- en feestseizoen is de Hotchocspoon nog steeds een heel goed idee). Bestel hier

2. Sinterklaas Chocbar - een heerlijke chocoladereep met de lieve goede Sint en karamelblokjes erop, lekker! Gemaakt van romige melkchocolade en een perfecte fit voor een schoencadeau. Bestel hier.

3. Sinterklaas Schoencadeautje - we begrijpen het als je niet kunt kiezen tussen de Sint Hotchocspoon en Sint Chocbar, dus hebben we een pakketje voor jou waar ze beiden in zitten! Een win-win situatie als je het ons vraagt. Bestel hier.

4. Sinterklaas chocoladeletter - het eerste waar je aan denkt als schoencadeau is natuurlijk een chocoladeletter! Als je deze maakt van de lekkerste chocolade, mooi en vrolijk decoreert en een luxe afwerking geeft, heb je onze 3 Sint chocoladeletter varianten! Bestel hier.

5. Sinterklaas XL bar - dit schoencadeau is voor degene met een wat grotere schoenmaat ;) Just kidding, we begrijpen het als een klein schoencadeautje gewoonweg naar meer smaakt en je voor de XL Sinterklaas chocoladebar kiest. Lekker, leuk en eindeloos genieten! Bestel hier.

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »